6 месеца по-късно Jeremy? ще изпълнят The concert

от Нощни птици

Най-сетне! Jeremy? ще напълнят зала 1 на НДК на 4 април! Те ще изпълнят The concert.

Помниш, приятелю, как преди време прочете със свито сърце следното съобщение от любимата си група:

„Здравейте, Тук обикновено ви споделяме добри новини. Днес, обаче, имаме една добра и една лоша новина. С коя да започнем?

Както знаете планираме най-големия ни концерт до сега – в Зала 1 на Национален дворец на културата. Обявен е за 22.11.2022, хубава дата, симетрична…

З̲а̲ с̲ъ̲ж̲а̲л̲е̲н̲и̲е̲ т̲о̲в̲а̲ н̲я̲м̲а̲ д̲а̲ б̲ъ̲д̲е̲ д̲а̲т̲а̲т̲а̲ н̲а̲ к̲о̲н̲ц̲е̲р̲т̲а̲.̲ Д̲о̲б̲р̲а̲т̲а̲ н̲о̲в̲и̲н̲а̲ е̲,̲ ч̲е̲ о̲т̲л̲а̲г̲а̲м̲е̲,̲ а̲ н̲е̲ о̲т̲м̲е̲н̲я̲м̲е̲ ш̲о̲у̲т̲о̲ з̲а̲ 0̲4̲ а̲п̲р̲и̲л̲ 2̲0̲2̲3̲.

Бихме искали да знаете причините, дори и да са прозаични. 

Отлагаме концерта, защото искаме да стане по-добре. Обещахме ви да го направим както го мечтаем. Обещахме ви да ни чуете и видите в цялост, същите, но нови. Или поне ние така си го представяме. 

Но в момента сме далече от тази визия. Избора пред нас беше или да представим нещо наполовина или да се погледнем в очите и да си кажем, че по-добре да отложиш щастие, отколкото важен момент да премине между другото. 

Новата дата вече е договорена с домакините ни от НДК, и договорите ни са фиксирани. 

Тези от вас, които вече са купили билети – вие сте най-силния мотиватор. Благодарим ви от сърце и от сърце се надяваме да оправдаем всичкото очакване. Останете с нас. Важно е да знаете, че винаги може да вземете друго решение и да върнете билетите си по стандартния ред, ние ще ви разберем. 

На тези, които още не са купили билети – направете го. Това е нещото, което едновременно е най-добрия начин да ни помогнете и да ни зарадвате. Да знаем, че не сме забравени и че искате колкото нас да случим този концерт. 

Колкото и каквото и да ни коства.“

Нова дата за концерта ни в НДК: 04.04.2023 

Може да харесате още