Бритни Спиърс е категорична, че няма да се върне в музикалната индустрия

от Нощни птици

Eдна от най-големите попзвезди – Бритни Спиърс – от доста дълго време не се е изявявала на сцената и вече напълно откровено заяви, че „никога няма да се върне в музикалната индустрия“.

Думите ѝ идват, след като миналата седмица се появиха слухове, че планира да се завърне в студиото.

Попзвездата отговори на твърденията в американските медии, че набелязва автори на песни за десети студиен албум.
„Само за да сме наясно, че повечето новини са боклук!!!“, написа певицата в Instagram.

„Продължават да твърдят, че се обръщам към случайни хора, за да направя нов албум… Никога няма да се върна в музикалната индустрия!!!“

Някои издания бяха предположили, че Джулия Майкълс и Чарлийз ХСХ са били привлечени като сътрудници.
Но Спиърс допълни, че пише музика само за забавление, а също така разкри, че през последните две години е написала повече от 20 песни за други хора.

„Аз съм призрачен автор и честно казано, ми харесва този начин!!!“, написа певицата, известна с хитове като Baby One More Time, Oops!… I Did It Again и Toxic.

Постът беше придружен от ренесансова картина на Гуидо Рени, озаглавена „Саломе, носеща главата на Свети Йоан Кръстител“.

През август 2022 г. Спиърс издава първата си нова музика, след като се освободи от опеката на баща си, който контролираше почти всеки аспект от живота ѝ.

Hold Me Closer – дует със сър Елтън Джон – бележи завръщането на Спиърс към музиката след шестгодишно прекъсване.
Феновете настояват тя да се върне към музиката и въпреки че и преди е намеквала, че се опасява от завръщане в бранша, за първи път Бритни изключва подобна идея съвсем недвусмислено.

Миналата година тя публикува мемоарите си, озаглавени „Жената в мен“, в които описва живота си, докато е подвластна на грижите от баща си, и в книгата разкрива, че е направила аборт, докато се е срещала с Джъстин Тимбърлейк, припомня BBC.

Тогава изпълнителката написа: „В момента не се фокусирам върху музикалната си кариера. „Време е да не бъда някой, когото другите хора искат. Време е действително да намеря себе си.“

Може да харесате още