Когато баща сам отглежда детето си във „Всичко за сина ми“

от Нощни птици

Историята на самотен баща, който отглежда сам детето си разказва новият 12-сериен проект „Всичко за сина ми“.

Главните роли са поверени на Димитър Рачков, Христина Апостолова и Петър Милошев.

„Екранният образ на един актьор не е само това, което виждат зрителите. Не е само „цветя и рози“ – той е жив човек, който има своите неволи, своите проблеми. Радвам се, че в този проект ще успеем да покажем това“, разказва за ролята си Димитър Рачков, цитиран от БТА.

„Всичко за сина ми“, снимка: БНТ

В продукцията участват също Ириней Константинов, Янина Кашева, Васил Банов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Ралица Туджарова, Филип Буков.

Павел Г. Веснаков и Димитър Рачков, БНТ

Изпълнителен продуцент е „Дрийм тийм“ с продуцент Евтим Милошев. На режисьорския стол сяда Павел Г. Веснаков, известен с игралния си дебют „Уроци по немски“, както и с късометражните „Чест“ и „Зевс“. Христина Апостолова е главен сценарист, а оператори са Симеон Кермекчиев и Николай Бекярски.

Симеон Кермекчиев, БНТ

„Заварваме един самотен баща, който отглежда сам детето си и в самото начало, това е повратната точка, се завръща неговата майка. Там започва и нашият разказ, в който ще направим дисекция на това семейство и на ситуацията, в която една малка лъжа, или поредица от големи лъжи, създава житейски проблеми“, каза Евтим Милошев.

„Всичко за сина ми“ ще се излъчва по БНТ.

Може да харесате още