На 79 години Робърт Де Ниро стана баща за седми път

от Нощни птици

Холивудският ветеран Робърт де Ниро се радва на бебе… за седми път. 79-годишният мъж отново е станал баща – и никой не e забелязал това, докато той не го споменава мимоходом в едно интервю.

Робърт де Ниро (79 г.) отново е станал баща – за седми път. Това съобщава американският сайт “ people.com „, като се позовава на интервю, което актьорът е дал за „ET Canada“.

Разговорът, който е предизвикан от новия му филм „За баща ми“, е посветен на семейството и родителството. Запитан за шестте си деца, 79-годишният актьор поправя журналиста и казва: „Седем, за да бъда точен“. Той току-що е посрещнал на бял свят своето седмо бебе. Носителят на „Оскар“ обаче не навлиза в подробности дори за това от кого има дете.

Вместо това той разказва по-подробно за предизвикателството да отглеждаш толкова много деца: „С децата просто няма как да стане“, обясни Де Ниро. „Аз не обичам да определям правила и други неща. Но нямаш избор. И мисля, че всички родители биха се съгласили с това. Трябва да постъпваш правилно с децата си и когато имаш съмнения – да си затваряш очите, но понякога нямаш избор.“

Легендарният актьор вече има шест деца от предишни връзки. С първата си съпруга, актрисата Даяна Абът (78 г.), той има дъщеря Дрена (51 г.) и син Рафаел (46 г.). С бившата си приятелка Туки Смит (70 г.), модел, има общи синове близнаци Джулиан и Аарон (и двамата на 27 г.). Робърт де Ниро има и деца Елиът (24 г.) и Хелън Грейс (11 г.) с бившата си съпруга Грейс Хайтауър, актриса. Така че сега голямото пъстро семейство има още един член.

You talking` to me?

*В статията са използвани материали от чуждия печат.

Може да харесате още