Ива Тодорова разказва „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“

от Нощни птици

Не за първи път актрисата Ива Тодорова поглежда себе си „от другата страна“ и включва житейските си перипетии в театрална постановка. Прави го в „Приятно ми е, Ива!“ и последвалото „Ива е онлайн“.

Актрисата е готова с още един авторски спектакъл – „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“. Първото представление ще се играе на 21 април от 20.00 часа в София Лайв Клуб, като след него следват танци с музиката на DJ Fozzie.

Под режисурата на Стоян Радев Ива Тодорова забърква „смел коктейл от трагедия и комедия, черпи всички и пие на екс. Истинският стендъп е да се изправиш и да говориш за всичко. Няма дребни неща, няма вече и лични. Всичко е важно и обществено“, казва тя за спектакъла.

Снимка: Екип

Темите, както винаги, са много и вдъхновяващи. Този път представлението е посветено на рисковете и прелестта да си професионалист, творец, човек, влюбен в правилния човек. Как да разберем кой е правилният партньор? Хубаво ли е да си на 50?!

Покрай смешните моменти задължително има и такива, които, ако не натъжават, поне дават поле за размисъл, за дълбочината на човешките перипетии, срещу които всеки се изправя посвоему.

Актрисата има много награди и номинации, сред които „Икар“, „Аскеер“ и „Златен кукерикон“. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Крикор Азарян и доц. Тодор Колев.

Играе в много постановки на сцената на Народния театър „Иван Вазов“, Театъра на армията и театър „Сфумато“. Сред режисьорите, с които работи, са Стоян Радев, Галин Стоев, Лилия Абаджиева, Марий Росен и Андрей Белчев.


Може да харесате още