Арми Хамър окончателно се разведе със съпругата си

от Нощни птици

Арми Хамър е постигнал споразумение за развод със съпругата си Елизабет Чеймбърс близо три години след като тя подаде молба за прекратяване на брака им, съобщава AP.

Адвокатът на Хамър подаде документи във Върховния съд на Лос Анджелис във вторник, с които информира съдията, че актьорът и Чеймбърс са постигнали споразумение относно попечителството над децата, тяхната издръжка, както и подялбата на имуществото. Съдията ще трябва да подпише предложеното споразумение и да обяви двамата за разведени.

Споразумението идва седмици след като прокурорите от окръг Лос Анджелис отказаха да повдигнат обвинение на Хамър в разследване, свързано с твърденията на жена, че той я е нападнал сексуално през 2017 г. Те се позоваха на липсата на доказателства, които да доказват случая извън разумно съмнение.

Хамър заяви в Instagram, че след дълго публично мълчание очаква с нетърпение да започнe дългия и труден процес на възстановяване на живота си, след като името му е изчистено.

Обвиненията в сексуално насилие от страна на жени в началото на 2021 г. провалиха кариерата на Хамър и оттогава той не е работил в Холивуд. Преди това 36-годишният актьор стана известен с ролите си в „Социална мрежа“, „Призови ме с твоето име“ от 2017 г и „Самотният рейнджър“ от 2013 г.

40-годишната Чеймбърс е телевизионна личност, която е имала предавания по Food Network и Cooking Channel.

Двамата започват да се срещат през 2007 г. и се женят през 2010 г. като имат 8-годишна дъщеря и 6-годишен син. През 2020 г. Хамър и Чеймбърс се разделят и тя подава молба за развод.

Условията на споразумението им не бяха разкрити.

Може да харесате още