Моника Белучи потвърди връзката си с Тим Бъртън и работата им по нов съвместен проект

от Нощни птици

Моника Белучи потвърди, че има връзка с Тим Бъртън, както и че двамата работят над нов филмов проект. Новината, че са заедно дойде през февруари тази година, когато двамата се появиха на корицата на френското издание Paris Match.

Сега актрисата потвърди връзката си с режисьора в интервю за Elle France. 58-годишната звезда от „Малена“ сподели, че изпитва „любов“ към 64-годишния режисьор и разкри, че е щастлива, че го е срещнала.

„Какво мога да кажа… преди всичко се радвам, че срещнах този човек“, каза Белучи. „Това е от онези срещи, които рядко се случват в живота… Познавам човека, обичам го, а сега ще се срещна и с режисьора, започва още едно приключение“.

В момента двойката работи заедно по втората част на „Бийтълджус“ („Beetlejuice 2“), чийто режисьор е Бъртън, а снимките на филма вече започнаха в Лондон.

„Обичам този свят на мечтите, в който чудовищата са добри, сякаш можем да превърнем по-тъмните си страни в нещо светло, опрощаващо“, допълва Белучи пред Elle France.

Белучи и Бъртън се срещнаха за кратко на червения килим на филмовия фестивал в Кан през 2006 г. 15 години по-късно актрисата му връчи наградата за цялостно творчество на филмовия фестивал „Люмиер“ във Франция. Това стана през октомври миналата година и може би след това нещата между тях са се променили. Четири месеца по-късно Белучи и Бъртън бяха видени заедно за първи път в Мадрид.

Моника Белучи беше съпруга на Венсан Касел до август 2013 г. Двамата са партньори на екрана в „Апартаментът“ и „Непростимо“. Имат две деца – 18-годишна дъщеря Дева, която вече се изявява и в киното и 12-годишният Леони.

Тим Бъртън имаше дългогодишна връзка с актрисата Хелена Бонъм Картър от 2001 до 2014 г. Двамата също имат две деца: син Били, на 19 години, и дъщеря Нел, на 15 години.

Може да харесате още