Издателство „Жануа ’98“ с нова книга на световноизвестния учител Геше Майкъл Роуч и ден на Норбеков (видео)

от Нощни птици

Новата книга на издателство „Жануа ’98“ – „Катрин“ – е възхитителна приключенска история за йога и древната мъдрост зад нея. Петък – главната героиня – е младо момиче, което живее в малко номадско село високо в хималайските равнини, хиляда години преди нашето време. Учението йога едва започва да достига до Тибет от Индия и е строго забранено за жени. Всъщност – както са били забранени и книгите – жените не са можели да се учат да четат, нито да пишат.

Петък измисля смел план да стане първата жена, проникнала в това тайно общество на мъдростта и йогата. Как би могло да се сбъдне такова желание?

Издателите предлагат и два онлайн курса на учителя Роуч заедно с книгата. Подробности можете да намерите ТУК и ТУК.

Издателството продължава с изненадите за читателите си: книжка с ваучери, които сами да попълнят, ще ги отведе на кино, изложба или театър, ще им помогне да бъдат себе си и да си доставят удоволствие.

„В тази книжка с ваучери ще откриете 36 ваучера, които ще ви предизвикат да отделите малки моменти от ежедневието си, за да си доставите щастие“, четем в писмото от „Жануа ’98“.

„Пътешествие, кино вечер, вечеря в любим ресторант, четене на книга на спокойствие – са само някои от предизвикателствата, които можете да отправите към себе си или любимия човек.

Тя може да се превърне в прекрасен подарък за приятел, любим или за самите нас и да бъде вашето лично пътуване към удоволствието от откраднатите мигове на радост в ежедневието.

В „Погрижи се за себе си“ всяка страница е покана за самооткриване, радост, собствено благополучие и създаване на специални моменти, предназначени само за вас.“

От „Жануа ’98“ предлагат още да посетите и деня на отворените врати на лечителя и бизнес гуру Норбеков.

Весели празници!

Можете да гледате предаването „Нощни птици“ с учителя Роуч ето тук.

Можете да гледате предаването с учителя Норбеков ето тук.

Може да харесате още