Меган Фокс със стихосбирка „Хубавите момчета са отровни“

от Нощни птици

Актрисата Меган Фокс дебютира в литературата със стихосбирка, озаглавена „Хубавите момчета са отровни“. Книгата ще излезе през ноември, а издателството е Gallery Books, подразделение на Simon & Schuster.

Според официалния синопсис Фокс „показва на почитателите си своя зъл хумор чрез сърцераздирателна и мрачна стихосбирка. В продължение на повече от 80 стихотворения Фокс разказва за всички начини, по които се вписваме във формата на тези, които обичаме, дори ако това означава да изгубим себе си в този процес“.

В изявлението си Фокс казва: „Тези стихотворения бяха написани в опит да изкореня болестта, която се беше вкоренила в мен заради мълчанието ми. Прекарах целия си живот в пазене на тайните на мъжете, тялото ме боли от това, че нося тежестта на греховете им“, казва актрисата в изявлението си и допълва: „Моята свобода живее в тези страници и се надявам, че думите ми могат да вдъхновят други да си върнат щастието и идентичността, като използват гласа си, за да осветят онова, което е било погребано, но не и забравено, в мрака.“

Меган Фокс беше омъжена за звездата от сериала „Бевърли Хилс, 90210“ Брайън Остин Грийн от 2010 г. до 2021 г. двойката има трима сина.

След раздялата актрисата се събра с певеца Machine Gun Kelly, с когото в момента преминават през сложен период.

Стихосбирката ще бъде издадена едновременно и като аудиокнига от Simon & Schuster Audio, като ще бъде четена от Фокс.

Актрисата е известна от филми като „Трансформърс“, „Страстите на Дженифър“ и „Костенурките Нинджа“.

Може да харесате още