Патрик Демпси стана „най-сексапилният мъж“

от Нощни птици

Звездата от „Анатомията на Грей“ Патрик Демпси беше обявен за „най-сексапилния жив мъж“ на списание People за 2023 г. Титлата миналата година беше връчена на колегата му от вселената на Marvel Крис Евънс.

Демпси е женен от 1999 г. за гримьорката и основателка на козметична линия Джилиън Флинк. Но актьорът отбелязва, че най-много се вълнува как децата му ще приемат новия му статут. Той е баща на 21-годишната Талула и 16-годишните близнаци Съливан и Дарби.

„Те просто ще ми се подиграват“, каза той и допълни, че ще намерят всякакви доводи, с които да докажат, че той не трябва да е носител на това признание, но именно те са онези, които го поддържат млад.

През декември Демпси ще бъде видян в биографичния филм „Ферари“, режисиран от Майкъл Ман. Там влиза в ролята на италианския пилот от Формула 1 Пиеро Таруфи, който се изправя срещу персонажите на Адам Драйвър и Пенелопе Крус.

Когато Демпси разбрал, че филмът се снима, той поел риска и се обадил на Ман, за да поиска ролята. „Следя проекта от години, затова се обадих на Майкъл – спомня си той. – Това ме научи, че ако наистина искаш нещо, трябва да го направиш сам.“

Може да харесате още