Сериалът „Добрият доктор“ приключва със седми сезон

от Нощни птици

Седми сезон ще бъде финалният за „Добрият доктор“. Сериалът първоначално дебютира по ABC през 2017 г. Той се оказа изключително популярен през целия си период на излъчване и се класира като развлекателен сериал номер едно в часовия слот в понеделник 22:00 ч. през миналия сезон в зрителската група между 18 – 49 г., по данни на ABC. Както беше обявено по-рано, седмият и вече последен сезон ще дебютира на 20 февруари, предава Variety.

В „Добрият доктор“ участват Фреди Хаймор, Ричард Шиф, Фиона Губелман и Уил Юн Лий. Медицинската драма въвлича из болничните коридори, където главното действащо лице е младият лекар Шон Мърфи, който е с аутизъм и с емоционално развитие на дете. Той е особено ценен за пациентите си с невероятната памет и чувствителността към случващото се с човешкото тяло.

„Да изиграя д-р Шон Мърфи, беше огромна привилегия и едно от най-забележителните и възнаграждаващи преживявания в живота ми“, казва звездата на сериала Фреди Хаймор. „Винаги ще бъда благодарен на Дейвид, Лиз и Ерин, както и на изключително талантливите – и прекрасни – актьори, сценаристи и екип, които направиха този сериал възможен. Дълбоката грижа е това, което ни доведе дотук. Благодаря на Sony и ABC, както и на всички, които гледаха заедно с нас у дома!“

„Добрият доктор“ беше възможност, която се случва веднъж в живота, но е време да се сбогуваме“, заявиха и изпълнителните продуценти и водещи на сериала Дейвид Шор и Лиз Фелдман заедно с изпълнителния продуцент Ерин Гън.

„Добрият доктор“ е най-новото телевизионно предаване, което обявява края си с предстоящия сезон. Сериалът на колегите от ABC „Станция 19“, която стартира през 2018 г., също ще приключи със седмия си сезон, а поредиците на CBS „Младият Шелдън“, „Синя кръв“ и SWAT също вървят към финалните си моменти.

Може да харесате още