Ал Пачино очаква четвърто дете

от Нощни птици

Само преди месец дойде новината, че 79-годишният Робърт де Ниро е станал баща за седми път, а вече към списъка на възрастните родители се присъединява и 83-годишният му колега Ал Пачино.

Звездата от „Адвокат на дявола“ и приятелката му – Нур Алфала ще имат дете, предава People.

Това ще бъде четвъртото дете за Пачино, който вече има 33-годишна дъщеря Джули Мари от Ян Тарант – треньор по актьорско майсторство и 22-годишни близнаци Антон и Оливия близнаци от актрисата Бевърли Д`Анджело, с която е заедно от 1997 до 2003 г.

Алфала, която е филмов продуцент, е само на 29 години и е заедно с актьора от април миналата година. За пръв път двойката предизвика слухове за романтична връзка, когато беше заснета да вечеря заедно, предаде изданието Page Six.

Ал Пачино е роден в Ню Йорк, но има сицилиански произход. Баба му и дядо му по майчина линия са имигранти в САЩ. Участва в много театрални постановки, но киното го прави световно известен. Сред многото важни роли на големия екран са „Жега“, „Море от любов“, „Крал Ричард“, „Всяка една неделя“ и др. За „Усещане за жена“ получава „Оскар“ за главна мъжка роля.

В „Кръстникът“ е едно от най-запомнящите му се партньорства с Робърт де Ниро. Двамата се събират отново за 50-годишнината на продукцията на филмовия фестивал в Трайбека.

Пачино коментира пред The New Yorker за бащинството и децата си през 2014 г., като тогава заяви: „Аз съм отговорен пред тях. Част съм от техния живот. Когато не съм, това разстройва и мен, и тях.“

Може да харесате още