Белослава, хваната от полицията да кара пила, се извини на публиката

от Нощни птици

Вчера певицата се извини в социалните мрежи:

„Скъпи приятели,

Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден, допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години.

С огромно извинение и уважение към всички вас !

Ваша Белослава“

На 11 юли БНР съобщи, че певицата е задържана за шофиране след употреба на алкохол, а bTV информира, че тя е останала в ареста за няколко часа, като следобед е била освободена.

Според информацията Белослава Йонова е излязла рано сутринта на 11 юли от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали с патрулен автомобил след нея, по-късно я спрели на бул. „Пушкин“, малко преди кв. „Княжево“, като направили алкохолната проба. bTV твърди, че Белослава е отказала кръвна проба. На 10 юли тя е имала рожден ден.

При това положение санкцията ще се определи на база показанията на дрегера, при резултат над 1.2 промила се носи наказателна отговорност. При концентрация на алкохол в кръвта между 0.5 и 1.2 промила се налага административно наказание. „Нова“ припомни, че певицата е била лице на кампания за шофиране без употреба на алкохол.

Може да харесате още