Мария Бакалова с нов проект в киното, продуциран от Силвестър Сталоун

от Нощни птици

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в нов холивудски проект. Тя става част от екипа на „My Masterpiece“ („Моят шедьовър“), предава Variety. Продуцент е компанията на Силвестър Сталоун и Брадън Афтъргуд – Balboa Productions, стояща зад “Samaritan” (Самарянин) със Силвестър Сталоун и сериала „Tulsa King“ (Кралят на Тулса).

Сюжетът в „My Masterpiece“ проследява наемна убийца, която е амбицирана да разруши несправедливата система в своя бранш, но се заклещва на втория етаж на офис сграда, след като отмъщава на корпоративен бос. Налага се да си проправи път през колегите си убийци, както и през своето минало, за да гарантира, че справедливостта ще възтържествува. Ако всичко мине добре, това може да е нейният шедьовър.

Снимките започват тази есен в Канада, а сега проектът ще бъде представен на филмовия пазар по време на фестивала в Кан, за да търси инвеститори. Продукцията ще е пълнометражен режисьорски дебют на Касандра Бруксбанк по сценарий на Джейсън Хелърман.

Бруксбанк започва кариерата си като рекламен режисьор, като създава рекламни кампании за марки като Pepsi, Unilever, Ford, Barclays, Porsche, P&G, Sony, Microsoft, Chevrolet, Frito Lay и Dodge. Режисирала е и няколко музикални видеоклипа, включително „Forbidden“ на Тодрик Хол. Неотдавна нейният спот за Barclays Super League получи приз на наградите на спортната индустрия.

Още един проект с участието на Бакалова търси финансиране в Кан. Става въпрос за „Birdeye“, където българката влиза в образа на руска шпионка във Вашингтон.

В момента у нас върви последната част от поредицата на „Guardians of the Galaxy Vol.3“ („Пазителите на Галактиката“ част 3), в който Бакалова изиграва съветското кучето Космо.

Актрисата започна своя път в Холивуд след като се снима във втората част на „Борат“ със Саша Барън Коен. За тази своя роля Мария беше номинирана за „Оскар“. Тя игра и в драмата за съзряването „Fairyland“.

Може да харесате още