Намериха Джони Деп в безсъзнание в Будапеща

от Нощни птици

Холивудската звезда Джони Деп, който през юни месец гостува у нас с групата си Hollywood Vampires беше намерен в безсъзнание в хотелската си стая в Будапеща.

Това е станало преди концерта на бандата в унгарската столица, като публиката вече е била пусната в залата. Наложило се е музикалното събитие да бъде отменено поради „непредвидени обстоятелства“, а Джони е бил спешно хоспитализиран.

Организаторите на концерта са научили за влошеното здраве на Деп в момент, в който вече оборудването е било инсталирано, а снимачният екип се е подготвял за работа.

Говорител на твореца все още не е коментирал ситуацията, но се съобщава, че звездата от „Карибски пирати“ се справя добре. Наскоро Hollywood Vampires се качиха на сцената в Германия.

Групата, която е основана през 2015 г., събира още Alice Cooper и Joe Perry като в репертоара им влизат песни наа The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Музикантите имат и собствени парчета от студийния им албум “Rise”.

Джони Деп съвсем скоро приключи тежко дело с бившата си съпруга Амбър Хърд, покрай което успя да възвърне доброто си име. Заговори се, че отново може да бъде включен във франчайза „Карибски пирати“. С филм с негово участие се откри и 76-ото издание на кинофестивала в Кан.

Актьорът влезе в образа на крал Луи XV във филма „Графиня дьо Бари“ на режисьорката Майвен льо Беско.

Може да харесате още