Арестуваха мъж до дома на Тейлър Суифт

от Нощни птици


Мъж от Сиатъл е бил арестуван два пъти в рамките на няколко дни край дома на Тейлър Суифт в Ню Йорк. Втория път срещу него е повдигнато обвинение в преследване и тормоз, съобщава Reuters, позовавайки се на полицията.

Полицейското управление на Ню Йорк съобщава, че в събота се е отзовало на обаждане на тел. 911, че 33-годишният Дейвид Кроу се опитва да отвори вратата на сграда на улица в манхатънския квартал „Трайбека“, където 34-годишната Суифт има апартамент. Той се е опитвал да отвори вратата на дома на певицата. Сигналът към органите на реда е подаден от член на екипа за сигурност на звездата, съобщи ABC News.

От полицията съобщават, че мъжът е бил арестуван по неизпълнена заповед от 2017 г.

В понеделник вечерта полицията отново открива Кроу в близост до сградата, след като получава сигнали, че той тормози множество хора на улицата и се държи „ненормално“. Той не се е опитал да влезе в жилището този път, но е питал хората дали знаят, че Суифт живее там, и е обикалял квартала от няколко седмици, съобщава New York Post.

Полицията съобщава, че мъжът отново е бил арестуван, този път по няколко обвинения в преследване и тормоз, и е останал в полицейския арест във вторник. Кроу не е открит за коментар и не е ясно дали е представляван от адвокат.

Суифт, която се превърна в една от най-успешните изпълнителки в САЩ, многократно е била тормозена от преследвачи през годините.

Може да харесате още