Брус Спрингстийн отлага турнето през септември

от Нощни птици

Брус Спрингстийн отложи всичките си концерти през септември с The E Street Band , тъй като се лекува от симптоми на язва на стомаха. „Тук, на E Street, сме с разбито сърце, че трябва да отложим тези концерти“, заяви рок музикантът в социалните мрежи. „На концертите ни в САЩ се забавлявахме и с нетърпение очакваме още страхотни моменти.“

В съобщението се добавя, че медиците са го посъветвали да отложи участията до края на месеца, предава Reuters.

Новината идва три седмици, след като музикантът отложи няколко дати във Филаделфия, като се позова на неуточнено заболяване. По-рано тази година Спрингстийн трябваше да пропусне да бъде почетен от родния си Ню Джърси с прокламация, обявяваща „Деня на Брус Спрингстийн“, тъй като се зарази с COVID-19.

73-годишният Спрингстийн и E Street Band щяха да свирят този месец в Ню Йорк, Балтимор, Питсбърг (два пъти), Ункасвил (Кънектикът), Олбъни, Кълъмбъс и Вашингтон, окръг Колумбия.

Турнето е планирано да бъде възобновено на 3 ноември с концерт във Ванкувър, с две спирки в района на Лос Анджелис в началото на декември.

Брус Спунскийн има 21 студийни албума. Последният е от 2022 г. Only the Strong Survive. Той е въведен в Залата на славата на рокендрола през 1999 г.

Може да харесате още