Елтън Джон влезе в болница в Монако след инцидент във вилата си

от Нощни птици

Сър Елтън Джон влезе в болница, след като претърпя инцидент – падна във вилата си в Ница. 76-годишният певец е бил откаран в ортопедичното отделение на болничния център „Принцеса Грейс“ в Монако, където той прекарва нощта и му е оказана медицинска помощ за леки наранявания, предава BBC.

„След направените контролни прегледи той беше изписан веднага тази сутрин и сега се е върнал у дома и е в добро здраве“, казват от болничното заведение.

Сър Елтън прекарваше лятото във Франция със съпруга си Дейвид Фърниш и двамата им сина, след като през юли завърши дългогодишното си турне Farewell Yellow Brick Road.

Месец по-рано музикантът изнесе концерт на сцената на фестивала Гластънбъри, който бе посветен на цялата му кариера.

Сър Елтън е най-известен с хитове като Your Song, Rocketman, I’m Still Standing и Are You Ready For Love?

Изпълненията отбелязаха оттеглянето на сър Елтън от концертни турнета, но певецът не изключва случайни еднократни изпълнения в бъдеще.

Както Нощни птици писа, наскоро той даде показания и като свидетел на защитата по време на процеса срещу Кевин Спейси, в резултат на който актьорът беше оправдан за сексуално посегателство.

Откакто издава дебютния си албум през 1969 г., сър Елтън се превръща в един от най-обичаните музиканти в Обединеното кралство, с хитове като Tiny Dancer, Your Song и Are You Ready For Love?

В биографичния филм Rocketman, излязъл през 2019 г., Тарън Еджъртън се превъплъщава в образа на певеца.

Може да харесате още