Jeremy? с голям концерт в Борисовата градина

от Нощни птици

Рок група Jeremy? ще има концерт на Арена София (Колодрума) в Борисовата градина. Това ще се случи на 16 септември, казват организаторите от „Строежа“ и Fest Team.

Музикантите на сцената ще са: Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Красимир Тодоров. Те пак ще докажат, че днешната българска музика може да накара феновете да се чувстват като част от света, коментират организаторите.

Jeremy? е споделяла една сцена с групи като Queen и Arctic Monkeys. Музикантите са носители на приз „Кристална лира”, тройна награда в конкурса „Пролет” на БНР, специална награда в класацията „БНР топ 20“ за най-дълго задържала се песен на първо място. Jeremy? са и първата българска група, която печели златен медал в конкурса International Songwriting Competition.

Бандата има реализирани няколко европейски и ежегодни турнета в страната. Свирила е на фестивали като EXIT в Сърбия, Eurosonic Noorderslag (ESNS) в Нидерландия, Camden Rocks в Обединеното кралство, Expo Beats Festival в Дубай и Rock For People в Чехия.

Може да харесате още