Куентин Тарантино посети военна база в Израел

от Нощни птици

Куентин Тарантино посети военна база в Южен Израел, за да помогне за „повдигане на духа“ на фона на войната на държавата с „Хамас“.

60-годишният режисьор на Pulp Fiction („Криминале“) обиколи военни бази и се смеси с войници, съобщава международната неправителствена израелска образователна организация Stand With Us.

Първо, акаунтът Israel War Room X (известен преди като Twitter) сподели изображение на 60-годишния режисьор на Pulp Fiction, докато се среща с израелски войски след опустошителната терористична атака на „Хамас“ от 7 октомври, която уби повече от 1400 души.

Освен това се съобщава, че терористичната група държи най-малко 199 души като заложници в Газа, предава The Hollywood Reporter.

„Изключително: Легендарният режисьор Куентин Тарантино посещава израелска база в Южен Израел, за да повдигне духа на IDF (Израелските отбранителни сили)“, гласи първоначалната публикация.

Израелските отбранителни сили се подготвят за евентуално наземно нахлуване в Газа, за да се борят с отговорните за нападението – което беше наречено най-лошото масово избиване на евреи след Холокоста – както и за опит за спасяване на заложници, сред които деца и възрастни хора, отвлечени от домовете им по време на изненадващото нахлуване на „Хамас“ в Южен Израел.

Съобщава се, че Тарантино живее в Тел Авив със съпругата си, израелската певица Даниела Пик, с която се запознава в Израел през 2009 г. по време на промоционалното си турне за Inglourious Basterds („Гадни копилета“). Двойката се ожени през 2018 г. и има две деца.

Тарантино е коментирал живота си в Израел в предишни интервюта: „Обичам страната и хората са наистина мили, много мили с мен и изглеждат развълнувани, че съм тук“. Режисьорът добави, че Тел Авив е като по-малка версия на Лос Анджелис, с „великолепни ресторанти, готини барове, готини клубове“. Той добави: „Не бих направил филм за политическия климат (в Израел)“.

Много знаменитости в Холивуд подкрепиха народа на Израел след опустошителните удари, които нанесе „Хамас“.

Може да харесате още