Лара Фабиан идва в Пловдив

от Нощни птици

Известната белгийска певица Лара Фабиан идва в България. Концертът ѝ ще е на 27 април догодина в зала „Колодрум“ в Пловдив, съобщиха от отдел „Култура“ на община Пловдив.

Музиката на Лара Фабиан е микс от поп музика, мелъди рок, етно и соул музика и работи с композитори, пишещи песните на Барбра Стрейзънд, Марая Кери, Мадона и Шер. Певицата има дуети с Майкъл Болтън и Джони Холидей. Едни от най-популярните ѝ хитове са Je t’aime, Je suis malade, Immortelle, J’y crois encore, La différence и Adagio.

Концертът ще се проведе само със седящи места с билет. Деца до 3- годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват единствено с придружител.

С милиони продадени албуми по света, Лара Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена, припомнят от отдел „Култура“ на града, които са и организатори на събитието.

Лара Фабиан е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за „Най-продаван бенелюкски изпълнител“, награда Felix за „Най-добър женски изпълнител“, френската награда Victoires de la musique и други.

Може да харесате още