Любо Киров с три концерта в зала 1 на НДК

от Нощни птици

Трети концерт подготвя Любо Киров в зала 1 на НДК. Събитието ще е на 10 ноември, като преди него ще има още две негови изяви – на 8 и 9 ноември, съобщават организаторите.

По думите им така кулминацията на турнето му, посетено от над 12 000 души, ще бъде в три последователни вечери в София пред още 10 000 души.

Извънредната дата е заради огромния интерес на публиката и разпродаването на всички летни събития от турнето в страната предварително, допълват от екипа на изпълнителя.

„Благодаря на всички, с които изпитахме тази невероятна емоция. Емоция, която ни вдига и ни държи високо по време на всеки един концерт. Нямам търпение да ви видя и в зала 1 на НДК за трите големи концерта. Ще бъде шоу, каквото никога не съм правил. Обещавам след това да си говорим дълго за него“, казва Любо Киров.

Музикалната кариера на Любо Киров тръгва от група „Те“, където създава два албума – „Местоимения“ и „Различен“, сред които са песни като „Има ли цветя“, „Искам“, „Ще те намеря“. През 2007 г. стартира соловата си кариера. Миналата година излезе и автобиографичната му книга „Всичко е имало смисъл“ за 50-ия му юбилей.

Може да харесате още