От риалити формата до първия сингъл: Арика Адамс с Lies

от Нощни птици

След участието си в риалити формат 20-годишната изпълнителка е готова да издаде първия си албум.

Арика Адамс

е герой в 10-ия сезон на „Гласът на България“. Вече е подготвила пет парчетата за предстоящия си албум, като първият сингъл Lies (Лъжи) излиза на 6 октомври. Премиерата му ще се състои два дни по-късно – 8 октомври, в бар „Петък“ от 20.00 часа.

Песента Lies е вдъхновена от първата среща на Арика с любовта и съответно – с лъжите, които я разрушават, отбелязват от нейния екип.

По песента младата изпълнителка работи с продуцента Даниел Иванов, който ѝ помага с аранжимента и записа на парчето. Двамата вече имат зад гърба си два други сингъла, издадени под името на общия им проект HOLY PEAKS.

Режисьор на видеото е Сергей Железко, а то е заснето на две локации – в индустриално предприятие в Пловдив и в Софийската филхармония.

На Арика ѝ предстоят интензивни месеци до края на годината. Освен че е участник в 10-ия сезон на „Гласът на България“, тя планира да снима поне още два клипа за албума.

В момента преговаря със Сезар Антонио Уапая Круз – млад талант от Перу, режисьор на клипове, който да заснеме един от следващите ѝ проекти.

Може да харесате още