„Там назад“ с P.I.F.

от Нощни птици

„Там назад“ е концерт-спектакълът тази вечер, който ще бъде почетена паметта на Димо Стоянов. Мястото е Sofia Live Club. С група P.I.F. ще звучат парчета от старите албуми, които не са били в репертоара досега, и такива, които отдавна не са свирили на живо, като „Усмивка“, „Там назад“, „Дуел“, „Ноемврийски ден“, „Юли“.

На сцената заедно с музикантите от P.I.F. – Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков – ще бъдат и гост-вокалистите Владо Михайлов, Ерсин Мустафов и Виктор Стамболов. За визуализациите и мултимедията на концерта отново ще се погрижи Полина Герасимова.

Отново там, на 25 декември, е концертът на Васко Кръпката, а на следващия ден – на Михаела Маринова. Певицата излиза на сцената в компанията на Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани), Евден Димитров (бас), Никола Стойков и Катя Кръстева (вокали). Тя ще изпълни песни от албумите „Стъпка напред“ и „До безкрай“.

В „Пощенска кутия за мръсни приказки“ на 27 декември ще бъдат Цветелина Цекова, Оля Малинова, Алена Вергова, Надя Дердерян, Ei Bo, Камен Алипиев – Кедъра, Димитър Калбуров, Деян Славчев – Део и Митко Павлов.

На 28 декември е концертът на Стенли, а на 29 декември е коледно-новогодишното издание на „За любовта… и най-смешната нощ“.

Текстове на Яна Борисова и други автори ще четат Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Петър Антонов, Силвия Петкова, Лили Гелева, Христо Петков, Радена Вълканова, Тодор Дърлянов, Боряна Братоева и Дарин Ангелов.

Може да харесате още