Мадона призна, че два дни е била в изкуствена кома

от Нощни птици

Сложна се оказа 2023 г. за Мадона. Певицата отложи турнето си Celebration заради влошено здравословно състояние.

65-годишната носителка на „Грами“ си спомни за времето, в което се е наложило да бъде хоспитализирана след прекарана инфекция по време на подготовка на нейното турне, и разкри, че е била поставена в „изкуствена кома“.

„Тази вечер в тази зала има някои много важни хора, които бяха с мен в болницата“, каза Мадона пред публика. Кадрите бяха публикувани в X (бивш Twitter) от концерт от световното ѝ турне Celebration.

Тя благодари на своята приятелка Шаван – „една много важна жена, която ме завлече в болницата. Аз дори не си спомням. Изгубих съзнание на пода в банята си, събудих се в интензивното отделение“.

„Тя спаси живота ми“, добави Мадона.

Изпълнителката на Vogue разкри, че е била поставена в „изкуствена кома в продължение на 48 часа“, и благодари на своя учител по кабала, че е бил до нея по време на цялото изпитание. „Единственият глас, който чувах, беше неговият. Чух го да ми казва: „Стисни ми ръката“.

Когато се събудила, видяла шестте си деца около нея и се пошегувала, че „почти е трябвало да умре“, за да ги види всичките, събрани в една стая.

Мадона има дъщеря – Лурдес Леон, от Карлос Леон, и син – Роко Ричи, от брака и с режисьора Гай Ричи. Тя е майка и на четири осиновени деца – Дейвид Банда, Чифундо „Мърси“ Джеймс и близначките Стела и Естере.

През юни нейният дългогодишен мениджър Гай О’Сери обяви, че носителката на „Грами“ е в интензивното отделение, след като е развила „сериозна бактериална инфекция“. По-късно CNN съобщи, че поп иконата е била изписана от болницата и се възстановява у дома.

Celebration стартира през октомври в Лондон след отлагане, докато Мадона си вземе време за възстановяване.

„Не мислех, че ще успея, както и моите лекари“, каза Мадона по време на дебютното шоу. Звездата добавя, че е оцеляла заради децата си.

Последва концерт в Белгия, където певицата обяви, че е чудо, че е на сцената, за да прави това, което обича.

Може да харесате още