Ед Шийрън идва в България

от Нощни птици

Британската поп звезда Ед Шийрън идва в България следващата година, като концертът му у нас ще е на 31 август на стадион „Васил Левски“. Билетите влизат в продажба в 10:00 ч. на 26 октомври, четвъртък, на www.ticketstation.bg – единствения оторизиран сайт за продажба на билети за концерта за България.

Шийрън ще представи „+ – = ÷ x“ Mathematics турне.

За да се избегнат опашки и спекулативни сделки, организаторът Fest Team препоръчва всички фенове да въведат данните си предварително на edsheeran.ticketstation.bg. Страницата ще бъде активна от днес, 20 октомври, в 12:00 часа до 25 октомври, в 23:59 часа.

Снимка: Fest Team

Музикантът вече направи много успешно турне в САЩ, като концертите му са с рекорд по посещаемост, включително на стадион SoFi в Лос Анджелис и стадион MetLife в Ню Джърси.

Ед Шийрън издаде два албума само тази година – „-ʼ (Substract) и Autumn Variations, като и двата достигнаха до №1 в света. И двата албума, дело на работата на Шийрън с Аарон Деснър от The National, получиха изключително позитивни отзиви от критиката и публиката.

Събитието е част от турнето „+ – = ÷ x“ Mathematics в Азия и Европа, като предстоящата обиколка на двата континента е първата от 2019 г. насам.

Първият концерт е на 27 януари в Осака, Япония. Следват Тайван, Тайланд, Сингапур, Малайзия, Индонезия, Филипините, Индия, Полша, Унгария, Чехия, Литва, Хърватия, Сърбия, Румъния, България, Бахрейн, Дубай, Кипър, Малта и Тенерифе.

Може да харесате още