Мадона с първо изявление за отложеното турне. Певицата поставя здравето си на първо място

от Нощни птици

Мадона направи първото си официално изявление след престоя ѝ в интензивно отделение. Певицата обяви, че ще се съсредоточи върху здравето си, тъй като все още е в процес на възстановяване, предаде BBC.

Кралица на поп музиката имаше здравословни проблеми след преживяна бактериална инфекция. В социалните мрежи тя благодари на феновете си за тяхната положителна енергия и любов. „Уверявам ви, че ще се върна при вас възможно най-скоро“, написа тя.

64-годишната попзвездата заяви, че настоящият ѝ план е да пренасрочи предстоящите си концерти в Северна Америка и да започне турнето си Celebration Tour във Великобритания през октомври.

„Първата ми мисъл, когато се събудих в болницата, беше за децата ми. Втората – че не искам да разочаровам никой, който си е купил билети за моето турне. Не исках да разочаровам и хората, които работиха неуморно с мен през последните няколко месеца, за да създадат шоуто. Мразя да разочаровам когото и да било“, пише още в изявлението на звездата.

Турнето „Madonna: The Celebration Tour“ трябваше да започне от Ванкувър, Канада на 15 юли. То включваше най-големите хитове на певицата от няколко десетилетия, сред които са Into The Groove (1985), Like A Prayer (1989), to Vogue (1990) и Hung Up (2005) и др.

Европейската част е планирана да стартира с четири вечери в лондонската O2 Arena от 14 октомври.

Мадона обяви турнето си през януари. Предполага се, че изпълнителката е била във финалната фаза на репетиционния режим, когато се е разболяла. Тя отмени редица концерти от по-експерименталното си, театрално турне Madame X през 2019 и 2020 г. заради травми на коленете и бедрата.

Може да харесате още