Мадона се радва, че е жива: Любовта на семейството и приятелите е най-доброто лекарство!

от Нощни птици

Мадона благодари на семейството и приятелите си за подкрепата, след като миналия месец беше хоспитализирана със сериозна бактериална инфекция.

Влошеното ѝ здравословно състояние се оказа причина да бъде отложено нейното планувано 7-месечно световно турне, припомня BBC

Певицата сподели в социалните медии, че се чувства щастлива от факта, че е жива след престоя си в интензивното отделение. По-рано 64-годишната певица беше заявила, че е „на път да се възстанови“.

„Любовта на семейството и приятелите е най-доброто лекарство. Един месец извън болницата и мога да размишлявам“, заяви попзвездата в Instagram.

Певицата споделя в социалните мрежи, че като майка наистина може да се вглъби в нуждите на децата, но сега те ссякаш са се появили за нея. „Видях една тяхна страна, която никога преди не бях виждала“, допълва звездата.

В публикацията Мадона продължава с благодарностите към приятелите си за тяхната „любов и подкрепа“. Постът съдържа снимка, на която тя прегръща сина си Дейвид, а на друга снимка е с дъщеря си Лурдес.

В края на публикацията тя благодари „на всички мои ангели, които ме защитиха и ми позволиха да остана, за да си свърша работата!“

В предишно изявление по-рано този месец Кралицата на поп музиката заяви, че планът ѝ е да пренасрочи предстоящите си концерти в Северна Америка и да започне турнето си Celebration Tour във Великобритания през октомври.

Гастролът с най-големите ѝ хитове трябваше да стартира в Канада на 15 юли. Засега европейската част е планирано да започне с четири вечери в лондонската O2 Arena от 14 октомври.

При обявяването на турнето през януари звездата каза, че е развълнувана да даде на феновете си „шоуто, което чакат.“

Събитието трябваше да бъде 12-о турне на Мадона, с което тя отбелязва 40 години участие в музикалната индустрия.
Американското списание „Форбс“ нарежда певицата на 45-о място сред най-богатите жени в САЩ, която сама е придобила състоянието си от 580 млн. долара и отбелязва, че около 1,2 млрд. долара са спечелени от турнета.

Мадона е имала и предишни здравословни страхове. През 2019 и 2020 г. тя отмени някои дати от турнето си Madame X по нареждане на лекарите.

Може да харесате още