Пол Маккартни и Ринго Стар се присъединяват към Доли Партън в кавър на „Let It Be“

от Нощни птици

Звездите от The Beatles Пол Маккартни и Ринго Стар се събраха отново за кавър на хита им от 1970 г. „Let It Be“. Композицията е част от предстоящия рок албум на Доли Партън, предава Reuters.

Кънтри певицата пусна сингъла малко преди дебюта на албума си „Rockstar“, който се очаква през ноември. В записа Маккартни пее и свири на пиано, а Стар е на барабаните.

Други две музикални светила се присъединиха към композицията. Това са Питър Фрамптън, който свири на китара, а Мик Флийтууд от Fleetwood Mac изпълнява перкусиите.

Албумът „Rockstar“ е вдъхновен от въвеждането на Партън в Залата на славата на рокендрола миналата година. Той ще включва девет оригинални песни и 21 кавъра със звезден списък от колеги на Партън, сред които Елтън Джон, Майли Сайръс, Стиви Никс, Деби Хари, Джоан Джет и Крис Стейпълтън.

„Let It Be“ за първи път е изпълнена от The Beatles през 1970 г. Маккартни е автор на прочутата песен заедно с Джон Ленън.

Самата Партън коментира задоволството си от резултата на страницата си в X (доскоро позната като Twitter): „Сериозно, колко по-добре може да стане?“

Може да харесате още