Световноизвестният цигулар Андре Рийо отново в България

от Нощни птици

Световноизвестният цигулар и диригент Андре Рийо идва отново в България. Музикантът включва страната ни в световното си турне. У нас може да го видим на 15 март 2024 г. в зала „Арена София“.

„Публиката ще бъде пренесена в свят на очарователни мелодии, поднесени от Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус“, хор и солисти от различни националности, в репертоар, простиращ се от класически музикални шедьоври до валсове, музика от филми, поп хитове и опера“, информират организаторите от „БГ Саунд Стейдж“.

Специален гост на турнето е 15-годишната Ема Кок, която сe прочу с над 60 млн. гледания в социалните мрежи с изпълнението си на Voilа на французойката Барбара Прави.

Андре Рийо е известен с впечатляващите си концерти, които го превръщат в един от най-популярните музиканти в света. Той има продадени 40 млн. копия албуми, известен е със своите романтични, вдъхновяващи и забавни изпълнения.

Концертите му често включват ослепително светлинно шоу, пищни костюми, спектакли, в които въвлича публиката. Това усещане за общност и празник е превърнало концертите му в хит за публика от всякакви възрасти и националности. Предстоящият концерт обещава да не бъде по-различен, като Рийо и неговият оркестър „Йохан Щраус“ ще представят характерния си стил.

„Емоциите са ключът! Когато една музика докосне сърцето ми, знам, че ще докосне и вашите сърца. Очаквам с нетърпение най-сетне да се върна в България следващата година с моя оркестър „Йохан Щраус“, хор и много международни солисти. Надявам се да видя всички да пеете и да танцувате с мен!“, казва Рийо.

Може да харесате още