Втори концерт на Андре Рийо заради големия интерес

от Нощни птици

Световноизвестният музикант Андре Рийо ще има втори концерт в София, който ще се състои на 16 март в „Арена София“, съобщават организаторите от „БГ саунд стейдж“.

Причината за второто събитие е огромният интерес от страна на българската публика към първия концерт, който ще се състои ден по-рано. За тогава билетите се разпродадоха за пет дни с пълния капацитет на залата от 11 000 места.

Нидерландският музикант идва у нас с изцяло нова програма. „Публиката ще бъде пренесена в свят на очарователни мелодии, поднесени от Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус”, хор и солисти от различни националности, в репертоар, простиращ се от класически музикални шедьоври до валсове, музика от филми, поп хитове и опера“, допълват организаторите.

Този път изненада сред солистите е 15-годишната Ема Кок – специален гост на турнето. Тя е победител във Voice Kids – Нидерландия, и в шоуто за таланти Ministars с изпълнението си на френската песен Voilа на Барбара Прави, прочула се с над 60 милиона гледания в социалните мрежи.

„Надявам се да видя всички да пеете и да танцувате с мен!”, казва Андре.

Може да харесате още